Bushuset i Mölndal

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.2/10 (66 votes cast)

bushuset

Citatet

På över 1000 m2 lekyta ryms en 200 m2 stor och 4.5 meter hög klätterställning! Det ?nns dessutom en jättestor rutschkana, bollhav med 25000 bollar, 6 studsmattor, hängbro, jättebollar, krypgångar, biorum, discorum, lek och pysselhörna. Precis allt som är kul! Det finns till och med ett jättebra ställe där vi kan förvara föräldrarna så de inte kommer och stör mitt i busandet!

Hemsida: www.bushuset.se
Adress: Grafiska vägen 30, Göteborg
Telefon: 031-7730450
Mejl: info@bushuset.se

Läsa mer: Fler förslag på Barnkalas i Göteborg

Universeum, ett äventyrskalas barnen sent ska glömma

Ett såkallat äventyrskalas på Universeum är ett barnkalas i Göteborg som barnen sent kommer glömma. Detta är dock inte ett passande arrangemang för de minst, rekommenderad ålder är fem till 10 år.

Under detta kalas får barnen gå på skattjakt som innebär utmaningar av olika slag och exotiska möten med både djur och växter. Efter skattjakten serverar pannkakor i kalasrummet.

Läs mer på: Universeums kalas

Lek & Buslandet, ett barnkalas med massor av…ja, lek och bus

Det är svårt att misslyckas med ett barnkalas som förläggs på lek och buslandet. Av den enkla anledning att det finns så mycket skoj för barnen här, och att kalaset blir till ett enda stort, härligt, spännande äventyr.

Som premiss för kalaset kan man välja något av de sex kalasrummen, vilket också innefattar ett tema: Prinsess-rummet, Disco-rummet, Pirat-rummet, Motorcykel-rummet, Djungel-rummet och SpiderMan-rummet.

Du kan läsa mer om bokning, priser, mat och övrigt på här om Lek & Buslandet.

Bushuset i Mölndal, 6.2 out of 10 based on 66 ratings