First Class Limo

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.7/10 (14 votes cast)

firstclass

Hemsida: www.firstclasslimousine.se
Adress: Hulda Mellgrens Gata, Göteborg
Telefon: 031- 600167
Mejl: info@firstclasslimousine.se

Citatet

Vår ambition är att ge en exklusive service till privatpersoner och företag på en nivå utöver det vanliga. Till bröllop, fester, lanseringar, personalfester, airport transfer, guidade turer eller när du bara vill sätta guldkant på tillvaron. Vi har kapacitet att ta emot grupper upp till 8 personer per körning.

Royal Limousine

Royal Limousine är verksamma både i Göteborg och Stockholm, och har så varit i många år. Här talar vi alltså om ett etablerat företag med lång erfarenhet av eleganta och säkra transporter med utgångspunkt i centrala Göteborg. Såhär skriver företaget angående sin verksamhet (text från hemsidan):

Vi är bäst inom denna bransch och har alltid förstklassiga limousiner med hög standard.

På Royal Limousine kan du boka limo för bröllop, festen eller när du behöver. Bland bilarna finns 2 modeller av Lincoln Town Car samt en riktigt maffig Hummer SuperStretch för dig som vill ta i lite extra. Samtliga har utrymme för max 8 passagerare.

Mer info om Royal Limo.

Best Elite Limo

”Service och kvalitet i världsklass” utlovas om du vänder dig för att boka en Limo hos Best Elite Limo. Och av egen erfarenhet kan vi bara hålla med.

Detta är också ett företag som erbjuder en rad ”kringtjänster”, såsom beskydd och säkerhet vid behov.

Kul hemsida där man ”virtuellt” kan titta runt i Limon som erbjuds, samt en film som på ett bra sätt beskriver tjänsten.

First Class Limo, 7.7 out of 10 based on 14 ratings