Alla heter Glenn

Vi som bloggar och tycker och tipsar och fixar här på Guide Göteborg heter förstås Glenn allihop. Något annat vore otänkbart, vi pratar ju ändå om Göteborg!

Vårt stora mål är att få in både Glenn Strömberg och Glenn Hysén som gästbloggare, bjuda dem på en Glenfiddich men det är kanske att gapa efter för mycket. Vi har förresten med stor glädje kunnat notera att Glenn Hysén är en flitig Twittrare och du kan följa denna übersköna dundersnubbe (förvisso tillsammans med en icke så subtil dos av reklam från ett välkänt Spelbolag) på twitter.com/#!/Glenn_Hysen och för dig som har Facebook, så kan man även bli polare med Glenn där.

Om vi ska bli något seriösa för en stund så finns det inget som tyder på att namnet Glenn är överpresenterat i Göteborg annat än hos massmediala fotbollsspelare. För dig som var bebis eller knappt påtänkt på 80-talet, så missade du förmodligen att IFK Göteborg dominerade både fotbollssverige och fotbollsvärlden – och att flera av spelarna i laget hade Glenn som förnamn. Därav uttrycket ”alla heter Glenn i Göteborg”.