Boka Limousine i Göteborg, Tips på 3 Limoföretag

Man behöver inte vara popstjärna eller stekare för att boka en limousine i Göteborg – en minst lika bra anledning att hyra en limo är att man helt enkelt är i behov av ett transportmedel

Att man, så att säga, behöver ta sig från A till B. Det skadar visserligen inte att ha ett estetiskt sinne som uppskattar lite lyx och flärd i vardagen, men idag har vem som helst råd att boka en limousine.

Nåja, oavsett vilken anledning som än ligger bakom att du letar efter limo i Göteborg, så tänkte vi lista ett par alternativ för denna tjänst.

Tänk dock på att boka din limo i god tid, samt att läsa på om reglerna för avbokning. Det underlättar både för dig och företaget som tillhandahåller tjänsten.

Royal Limousine

Royal Limousine är verksamma både i Göteborg och Stockholm, och har så varit i många år. Här talar vi alltså om ett etablerat företag med lång erfarenhet av eleganta och säkra transporter med utgångspunkt i centrala Göteborg. Såhär skriver företaget angående sin verksamhet (text från hemsidan):

Vi är bäst inom denna bransch och har alltid förstklassiga limousiner med hög standard.

På Royal Limousine kan du boka limo för bröllop, festen eller när du behöver. Bland bilarna finns 2 modeller av Lincoln Town Car samt en riktigt maffig Hummer SuperStretch för dig som vill ta i lite extra. Samtliga har utrymme för max 8 passagerare.

Mer info om Royal Limo.

First Class Limo

För dig som letar efter Limousiner och service av högsta klass i ”Göteborg med omnejd” är First Class Limousine Göteborg ett utmärkt val. Transport vid alla slags tillfällen och det kan nämnas att First Class Limo dessutom samarbetar med nattklubbar, restauranger och hotell för VIP-service.

Vår ambition är att ge en exklusive service till privatpersoner och företag på en nivå utöver det vanliga. Till bröllop, fester, lanseringar, personalfester, airport transfer, guidade turer eller när du bara vill sätta guldkant på tillvaron.

Mer info om First Class Limo

Best Elite Limo

”Service och kvalitet i världsklass” utlovas om du vänder dig för att boka en Limo hos Best Elite Limo. Och av egen erfarenhet kan vi bara hålla med.

Detta är också ett företag som erbjuder en rad ”kringtjänster”, såsom beskydd och säkerhet vid behov.

Kul hemsida där man ”virtuellt” kan titta runt i Limon som erbjuds, samt en film som på ett bra sätt beskriver tjänsten.