Royal Limo

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.4/10 (5 votes cast)

royal

Citatet

Royal Limousine är ett företag med flerspråkiga och erfarna förare som känner och kan Göteborg med omgivningar till hundra procent. Vi utgår från city och är tillgängliga dygnet runt. Bokning bör ske i så god tid som möjligt. Vår affärside bygger bl.a. på: trygghet, god service och kvalité. Dessa krav gäller på våra fordon men också på oss själva som förare.

Hemsida: www.royallimo.se
Adress: Norra Ågatan 5 E, Göteborg
Telefon: 0730-799 507
Mejl: info@royallimo.se

First Class Limo

För dig som letar efter Limousiner och service av högsta klass i ”Göteborg med omnejd” är First Class Limousine Göteborg ett utmärkt val. Transport vid alla slags tillfällen och det kan nämnas att First Class Limo dessutom samarbetar med nattklubbar, restauranger och hotell för VIP-service.

Vår ambition är att ge en exklusive service till privatpersoner och företag på en nivå utöver det vanliga. Till bröllop, fester, lanseringar, personalfester, airport transfer, guidade turer eller när du bara vill sätta guldkant på tillvaron.

Mer info om First Class Limo

Best Elite Limo

”Service och kvalitet i världsklass” utlovas om du vänder dig för att boka en Limo hos Best Elite Limo. Och av egen erfarenhet kan vi bara hålla med.

Detta är också ett företag som erbjuder en rad ”kringtjänster”, såsom beskydd och säkerhet vid behov.

Kul hemsida där man ”virtuellt” kan titta runt i Limon som erbjuds, samt en film som på ett bra sätt beskriver tjänsten.

Royal Limo, 5.4 out of 10 based on 5 ratings