Hitta Thaimassage i Göteborg

Thaimassage är en uppiggande och avslappnande behandling som passar de flesta.

tmass

Oavsett kön, ålder eller fysisk status (givetvis ska du inte boka tid för thaimassage om du är sjuk, har feber eller någon infektion i kroppen) så finns det flera positiva hälsoaspekter på att boka en dylik massage.

Innan vi går in på konkreta tips på olika massörer och kliniker så tänkte vi snabbt gå igenom några av de vanligaste frågorna.

Hur går det till?
En klassisk Thaimassage börjar med att man lägger sig på en brits på golvet, med kläderna på, och därefter så stretchar och trycker massören på olika ”punkter” och linjer på din kropp för att stimulera ditt energiflöde och lösa upp spänningar.

Massören använder flera olika delar av sin kropp under massagen, exempelvis armbågen, fötter, knän och underarmar. Andra behandlingar inom samma slags ”tema” är exempelvis oljemassage, fotmassage och örtmassage.

Vad kostar det?
Priset för en Thaimassage brukar ligga på någonstans mellan 300 till 800 kr timmen, och givevis varierar priset beroende på vilket ställe du vänder dig till.

Su Thaimassage

Centralt beläget (på Drottninggatan) med flera olika slags behandlingar att välja mellan. Suphaphon, som driver stället, är utbildad vid Watpo Traditional Medical School i Bangkok och har många års erfarenhet inom sitt gebit.

Förutom klassisk Thaimassage kan man även få oljemassage (är en lite mjukare form jämfört med ”vanlig” thaimassage), örtmassage (för att stimulera blodcirkulationen och lindra muskelsmärta), samt Fotmassage.

Läs mer om SU:s Massage.

Siam Relax

På Nordhemsgatan i Linnéstan hittar du Siam Relax, ett härligt asiatiskt SPA med massor av olika behandlingar och paket att välja mellan.

Utöver konventionell Thaimassage ges även populära Four Hand Massage, det vill säga från två massörer och fyra händer, samt flera andra välgörande och spännande behandlingar. Även speciella massagebehandlingar för barn.

Läs mer om Siam Relex