Universeum – Nordens största Vetenskapspark

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.2/10 (11 votes cast)

universeum

Hemsida: www.universeum.se
Adress: Södra Vägen 50, Göteborg
Telefon: 031-3356450
Mejl: info@universeum.se

Citatet

Välkomna på äventyrskalas på Universeum! Tillsammans med en guide får barnen lösa uppdrag i huset och leta nycklar till en gömd skattkista. Uppdraget slutförs med att barnen öppnar skattkistan där en (kanske levande!) överraskning väntar. Under äventyret får barnen möta såväl djur och växter som utmaningar i experimentavdelningarna.

Läsa mer: Fler förslag på Barnkalas i Göteborg

Bushuset

Bushuset på Grafiska Vägen i Mölndal är ett fullgott alternativ till Lek & Buslandet; här är också fart, fläkt och bus i centrum under kalaset, men du behöver inte välja något rum eller tema.

Istället tilldelas man en kalasvärdinna vid ankomst, och sedan släpps barnen loss för att leka i en timme. Därefter är det mat och presentöppning, sedan lek igen, och allt avrundas med en klassisk godispåse.

Läs mer här om Bushuset

Lek & Buslandet, ett barnkalas med massor av…ja, lek och bus

Det är svårt att misslyckas med ett barnkalas som förläggs på lek och buslandet. Av den enkla anledning att det finns så mycket skoj för barnen här, och att kalaset blir till ett enda stort, härligt, spännande äventyr.

Som premiss för kalaset kan man välja något av de sex kalasrummen, vilket också innefattar ett tema: Prinsess-rummet, Disco-rummet, Pirat-rummet, Motorcykel-rummet, Djungel-rummet och SpiderMan-rummet.

Du kan läsa mer om bokning, priser, mat och övrigt på här om Lek & Buslandet.

Universeum - Nordens största Vetenskapspark, 5.2 out of 10 based on 11 ratings