Wistrand Advokatbyrå

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.1/10 (23 votes cast)

wistrand

Citatet

Högkvalitativa och etiskt korrekta juridiska lösningar är ett signum för Wistrand, och som advokatbyrå har vi självfallet tystnadsplikt. Vi ser alltid juridiska problemlösningar ur ditt perspektiv. Det är utifrån dina strategiska och taktiska affärsförutsättningar vi söker kreativa lösningar och synergieffekter. Ju tidigare vi kommer in i processen, desto större möjligheter har vi att se och skapa ekonomiska mervärden för dig som uppdragsgivare.

Hemsida: Wistrand.se
Adress: Lilla Bommen 1, Göteborg
Telefon: 031-7712100
Mejl: gbg@wistrand.se

Läsa mer: Lista med fler advokater

Advokatfirman Rydberg Rohdin
Rydberg Rohdin har visserligen sitt huvudkontor i Kungsbacka, men det finns en filial i Mölndal, och därtill anser vi att de är relevanta på den här listan. Detta är en advokatfirma med många strängar på sin lyra. Till uppdragen man åtar sig hör familjerätt, affärsjuridik, konkursförvaltning, brottmål och tvistemål.

Läs mer här om Advokatfirman Rydberg Rohdin.

Advokatfirman Concilum
På Södra Larmgatan mitt i city hittar du Advokatfirman Concilum. Här kan både privatpersoner såsom företag få hjälp med flera olika uppdrag, exempelvis familjerätt, bolagsrätt, fastighetsrätt, offentlig upphandling, arbetsrätt, affärsjuridik och brottmål.

Läs merhär om concilium.se

Wistrand Advokatbyrå, 3.1 out of 10 based on 23 ratings